سود وشهر از واگذاری پروژه ستاره پونک قزوین

بانک شهر (وشهر) از نهایی‌سازی واگذاری پروژه «ستاره پونک قزوین» و شناسایی بیش از ۱۰ هزار و ۳۹۹ میلیارد ریال سود از محل این واگذاری خبر داد.

به گزارش صدای بورس، بانک شهر (وشهر) از نهایی‌سازی واگذاری پروژه «ستاره پونک قزوین» و شناسایی بیش از ۱۰ هزار و ۳۹۹ میلیارد ریال سود از محل این واگذاری خبر داد.

بانک شهر با نماد معاملاتی «وشهر» در تازه‌ترین اطلاعیه بااهمیت (گروه ب) ، از فروش و واگذاری پروژه موسوم به «ستاره پونک قزوین» به صورت نقد و اقساط خبر داد.

بر اساس این افشا، واگذاری مذکور در چارچوب برنامه‌های بانک به‌منظور رعایت مفاد مواد ۱۶ و ۱۷ قانون «رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» و خروج از دارایی‌های غیرمولد انجام شده است.

سود حاصل از فروش این پروژه معادل ۱۰,۳۹۹ میلیارد ریال (بیش از ۱,۰۳۹ میلیارد تومان) برآورد شده که در صورت‌های مالی دوره مربوطه شناسایی شده است. این رویداد معادل ۰.۰۹ درصد کل دارایی‌ها و ۰.۹ درصد از درآمد فروش سال مالی گذشته بانک را شامل می‌شود.

پیش‌تر، جزئیات مزایده و نتایج کارشناسی این دارایی طی اطلاعیه‌های منتشره در مردادماه به اطلاع سهامداران رسیده بود.

کد مطلب 557725

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha